fbpx

m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

sales & business development manager

Om tjänsten
Tjänsten har som mål att leda bolagets sälj- och affärsutvecklingsprojekt genom att stödja våra kunder mot en miljövänligare framtid. Inledningsvis har du chansen att skräddarsy tjänsten utifrån din kunskap och erfarenhet. Vi söker därmed en person som kan och vill kombinera teknik, miljö, projektledning, sälj, affärsutveckling och framtidens lösningar inom plastindustrin.

Ditt ansvarsområde blir mångfacetterat och omfattar bl.a försäljning, affärsutveckling, projektledning, koordinering av kommersiella och tekniska frågeställningar samt projektuppföljning- och ekonomi i de olika leveransprojekten.

I rollen som Sales & Business Development Manager har du stora kontaktytor med kunder och andra parter, både internt och externt. Det är en varierande roll med flera olika gränssnitt över olika kompetensområden vilket ställer höga krav på en god produkt- och processkännedom

Vi söker dig som
Vi söker dig med tekniskt bred kunskap samt erfarenhet från B2B-försäljning. För att lyckas behöver du vara lyhörd för kundernas behov samt ha ett innovativt förhållningssätt att hitta lösningar som stödjer kunderna i övergången till bioplast. Du har god teknisk kunskap om produkter och produktion inom plastindustrin samt vana av försäljning och avtalsförhandling. Då engelska kan förekomma inom verksamheten har du en förmåga att uttrycka dig obehindrat i både tal och skrift.

Som person tycker du om att interagera med människor i olika roller och över olika gränssnitt, du är initiativtagande och flexibel i ditt sätt att arbeta och har förmågan att hantera olika frågeställningar samtidigt. Vidare har du en stark drivkraft i att utveckla dig själv och verksamheten, men har samtidigt en stor portion tålamod då dessa leveransprojekt är av stor komplexitet och ställer höga krav på produkt- och processkännedom. Den här tjänsten är för dig som vill vara en del av ett större sammanhang som kommer att bidra till en värld utan mikroplaster.

Vad vi erbjuder dig
Brinner du för kombinationen av miljö, teknik och affärsutveckling? Vill du vara med och förändra framtidens användning av plast? Då kan du vara rätt person för oss! Vi är ett företag som utvecklat flera bioplaster med fantastiska tekniska egenskaper som kommer att revolutionera plastindustrin framöver. Vi har vår bas på Hönö utanför Göteborg och söker just vi en kollega som skall leda vår försäljning och affärsutveckling. Uppdraget är möjlighet för dig som vill förändra en traditionell fossilbaserad plastindustri till ett biobaserat samhälle.

 

Denna tjänsten ansöker du genom rekryteringsbolaget Jerrie.

Ansök tjänsten till Sales & Business Development Manager genom att klicka här.